+371 67324146

Dalība praktiskajā seminārā “Spēles vispārīgo prasmju attīstīšanai”

2022. gada 21. septembrī PIKC RVT metodiķes Ieva Dorila un Ivita Brinteniece piedalījās PIKC VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma (RTRIT) rīkotajā praktiskajā seminārā “Spēles vispārīgo prasmju attīstīšanai”.

Semināra gaitā tā dalībnieki tika iepazīstināti ar  Erasmus+ projekta ““Playing 4 Soft Skills” ietvaros izstrādātajiem spēļu materiāliem izglītojamo vispārīgo prasmju attīstīšanai un aplikāciju “Soft Skills Training App”.

Projekta sadarbības partneru “Izglītojošo spēļu un metožu asociācijas” pārstāvji kopā ar semināra dalībniekiem – pedagogiem diskutēja par to, vai, kāpēc un kā iesaistīt spēles mācību stundās un ārpusstundu pasākumos ikdienā.

Semināra praktiskajā daļā dalībnieki izmēģināja spēli darbībā, apsprieda iespējas, kā “Playing 4 Soft Skills” materiālus izmantot mācību procesā kompetenču pieejas aspektā, kā arī ieguva materiālu komplektus radošai izmantošanai savās skolās.

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Mācību ekskursija uz SIA GETLIŅI EKO

Komercdarbības nodaļas vidējās profesionālās izglītības programmu „Komercdarbinieks” GK1 grupas audzēkņi un “Loģistikas darbinieks” GL3-2 grupas audzēkņi šī gada 17. aprīlī devās mācību ekskursijā uz SIA

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux