+371 67324146

Tirgus izpēte par „Rīgas Valsts tehnikums” nekustamo īpašumu apdrošināšanu

Rīgas Valsts tehnikums veic tirgus izpēti par nekustamo īpašumu apdrošināšanu. Cenas un piedāvājumus lūdzam nosūtīt elektroniski uz e-pastu: kanceleja@rvt.lv, vai iesniedzot aploksnē kancelejā (Kr.Valdemāra 1C, Rīga, 221. kab.) piecu dienu laikā no sludinājuma pasludināšanas brīža. Lai piedalītos tirgus izpētē, lūdzam aizpildīt pieteikuma formu (sk. pielikums), norādot tajā prasīto informāciju. Pieteikumā iekļautā informācija tiks izmantota līguma noslēgšanas tiesību piešķiršanai saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma iesniedzējam. Kontakttālrunis 20370670.

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Rīgas Valsts tehnikums veic tirgus izpēti par vēdināšanas un dzesēšanas sistēmas tehniskajām apkopēm Dārzciema ielā 70, Dārzciema ielā 64 un Hallē, Kronvalda bulvārī 1A un Noliktavas 2 un sporta zālē, Rīgā.

Cenas un piedāvājumus lūdzam nosūtīt elektroniski uz e-pastu: kanceleja@rvt.lv, vai iesniedzot aploksnē kancelejā (Krišjāņa Valdemāra ielā 1C, Rīgā, 221kab.).Finanšu piedāvājumi iesniedzami: līdz 2024.gada 22.maijam, plkst.14.00.Kontaktpersona – Juris