+371 67324146

Mācību ekskursija uzņēmumā

2023. gada 31. martā Rīgas Valsts tehnikuma Komercdarbības nodaļas vidējās profesionālās izglītības programmas ”Administratīvie un sekretāra pakalpojumi”, kvalifikācijas “Klientu apkalpošanas speciālists” izglītojamajiem bija iespēja apmeklēt SIA “Arbor Medical Korporācija” noliktavas telpas, ar mērķi nostiprināt apgrūtās zināšanas par produktu, produkta sortimentiem, produkta zīmoliem, apskatīt un iepazīties ar uzņēmuma daudzveidīgo piedāvāto produktu klāstu, produktu zīmolu daudzveidību, produktu sortimentu, kā arī gūt pieredzi klientu apkalpošanā, apmeklējot uzņēmuma klientu apkalpošanas centru noliktavu telpās otrajā stāvā.

Izglītojamajiem bija iespēja vairāk uzzināt par noliktavas darbu, preču sortimenta izvietošanu plauktos, bija iespēja iepazīties ar preču sortimenta daudzveidību, preču zīmoliem, kā arī iepazīties un vērot, kā darbojas uzņēmuma klientu apkalpošanas centra speciālisti, bija iespēja  uzdot jautājumus klientu apkalpošanas centra specialistiem un saņemt atbildes par klientu apkalpošanu, profesionālās darbības pamatprincipiem un kultūru.

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Mācību ekskursija uz SIA GETLIŅI EKO

Komercdarbības nodaļas vidējās profesionālās izglītības programmu „Komercdarbinieks” GK1 grupas audzēkņi un “Loģistikas darbinieks” GL3-2 grupas audzēkņi šī gada 17. aprīlī devās mācību ekskursijā uz SIA

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux