2023. gada 23. novembrī RVT Dienesta viesnīcas atpūtas telpā notika pasākums par veselīgu uzturu. Jaunieši klausījās semināru par sāls, cukura un ūdens nozīmi organismā. Paralēli semināram virtuves telpā notika meistarklase, kuras laikā Rīgas Tūrisma un Radošās Industrijas tehnikuma izglītojamās uz pannas gatavoja klasisko biskvīta kūku un vārīja sātīgo “Mājas soļanku”. Ar produktiem meistarklasi atbalstīja AS “Rimi Baltic”. Pēc pasākuma varēja nodegustēt gatavotos ēdienus. Šādi pasākumi ne tikai saliedē dienesta viesnīcā dzīvojošos audzēkņus, bet arī sniedz zināšanas par veselīga dzīvesveida nozīmi mūsdienās.
Cenu aptauja “ESF+ projekta Nr. 4.2.2.3/1/24/I/001 “Pedagogu profesionālā atbalsta sistēmas izveide” ietvaros
Rīgas Valsts tehnikums izsludina cenu aptauju pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas “Darba tirgū aktuālo prasmju ieviešana profesionālās izglītības saturā. Profesionālo izglītības pedagogu praktisko darba prasmju