Zināms, ka novembris kalendārā ir Latvijas mēnesis, tāpēc arī Dārzciema ielas dienesta viesnīcā 10. novembra novakarē jaunieši pulcējās uz meistarklasi kopā ar pavāri Gitu, lai pagatavotu gardu maltīti, ko varētu likt uz svētku galda..
Iesākumā bija nepieciešams vienoties, kādus svētkus ēdienus šoreiz kopīgi pagatavot. Katram meistarklases dalībniekam nosaucot savu mīļāko ēdienu, noskaidrojām, ka lielākajai daļai ļoti garšo burgeri, tāpēc arī tika nolemts pagatavot burgerus latviešu gaumē. Un, protams, neviena svētku maltīte nav iedomājama bez saldā ēdiena, tāpēc visi nolēma gatavot desertu panna cotta ar Latvijā audzētu ogu mērci.
Pēc tam raiti tika sadalīti pienākumi, katrs dalībnieks atbildīgi veica savu uzdoto darbu, un rezultāts tiešām bija brīnišķīgs!
Liels paldies meistarklases vadītājai Gitai par vērtīgajiem padomiem, dienesta viesnīcas vadītājai Klavdijai par atbalstu, kā arī visiem meistarklases dalībniekiem, kuri ar tik lielu aizrautību gatavoja, eksperimentēja un noformēja ēdienus!
Lai skaisti un dažādām garšām bagāti mūsu svētku galdi!




