+371 67324146

RVT Datorikas nodaļas audzēknes pieredzes stāsts par Erasmus+ mobilitāti Spānijā

Mobilitātes norises laiks: 24.01.2022.-24.02.2022.

Uzņemošā organizācija: Associació Empresarial L’alqueria Projectes Educatius, Spānijā

Mobilitātes dalībnieki no izglītības programmas “Datorsistēmu tehniķis”:

Daniela Jurkova

Mana Easmus + prakse Spānijā norisinājās veselu mēnesi no 2022. gada 24. janvāra līdz 24. februārim.

Prakses laikā uzzināju daudz jauna par datorsistēmām, serveru uzstādīšanu, personīgo datoru aprīkojumu un instalēšanu. Prakses vietā biju kopā ar atjautīgiem un draudzīgiem Hosē un Andrē, kopā ar viņu palīdzību jau pēc 1. nedēļas varēju palīdzēt un pilnvērtīgi strādāt ar programmām un dažādām elektroniskām ierīcēm. Prakses vietā bija viss nepieciešamais, lai pilnvērtīgi apgūtu un īstenotu prasmes manā izvēlētajā profesijā.

Mobilitātes laikā uzzināju daudz jauna par Spāniju un tās kultūru, pamēģināju nacionālo Valensijas ēdienu – paelju, apmeklēju arī zoodārzu un daudzus citus ievērojamus Valensijas tūrisma objektus. 

Jau atgriežoties Rīgā, varu secināt, cik daudz uzzināju, atrodoties Spānijā. Manā prakses vietā bija plašas iespējas un daudzi izaicinājumi. Katru darba dienu, atnākot uz prakses vietu, varēju uzzināt jaunas, nepieciešamas lietas profesionālai izaugsmei. Prakses laikā paspēju uzlabot 20 privātos datorus un instalēt ne mazāk kā 60 programmas, kā arī saglabāt vajadzīgo informāciju un pārnest to uz citu datu nesēju.

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Mācību ekskursija uz SIA GETLIŅI EKO

Komercdarbības nodaļas vidējās profesionālās izglītības programmu „Komercdarbinieks” GK1 grupas audzēkņi un “Loģistikas darbinieks” GL3-2 grupas audzēkņi šī gada 17. aprīlī devās mācību ekskursijā uz SIA

Dalība konkursā “Learn, Know, Do, Can, Show”

Šī gada 27. martā Komercdarbības nodaļas GK3-1 grupas izglītojamā Annija Zelča piedalījās 3. starptautiskajā profesionālās izglītības audzēkņu  konkursā “Learn, Know, Do, Can, Show”, kurš norisinājās Rīgas Tūrisma un

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux