+371 67324146

Iepirkumi un sludinājumi

Publicētie iepirkumi

PIKC “Rīgas Valsts tehnikums” pircēja profils, sākot ar 2019. gada 1.janvāri, ir pieejams Elektronisko iepirkumu sistēmas e-konkursu apakšsistēmā.

Kontakti

Cenas un piedāvājumus lūdzam nosūtīt elektroniski uz e-pastu: kanceleja@rvt.lv, vai iesniedzot aploksnē kancelejā (Krišjāņa Valdemāra iela 1C, Rīga, 221.kab.)

Kontakttālrunis: 29149496

PIKC Rīgas Valsts tehnikums veic tirgus izpēti par poligrāfijas iespiedformu, iespiedkrāsu un palīgmateriālu piegādi mācību procesa nodrošināšanai. Cenas un piedāvājumus lūdzam nosūtīt elektroniski uz e-pastu: kanceleja@rvt.lv, vai iesniedzot aploksnē kancelejā (Krišjāņa Valdemāra ielā 1C) piecu dienu laikā no sludinājuma pasludināšanas brīža. Tirgus izpētes materiālus var iesniegt brīvā formā (sk. pielikums). Kontakttālrunis: 29149496

PIKC Rīgas Valsts tehnikums veic tirgus izpēti par ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanuSAM 8.3.4 projekta Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ietvaros. Cenas un piedāvājumus lūdzam nosūtīt elektroniski uz e-pastu: kanceleja@rvt.lv, vai iesniedzot aploksnē kancelejā (Krišjāņa Valdemāra ielā 1C, Rīga, 221.kab.) trīs dienu laikā no sludinājuma pasludināšanas brīža. Tirgus izpētes materiālus var iesniegt brīvā formā, uzrādot pakalpojuma cenas (sk. pielikums), iespējamās atlaides citiem pakalpojumiem, tai sk. apmaksas veidu. Kontakttālrunis 29149496.

PIKC Rīgas Valsts tehnikums veic tirgus izpēti par drukas papīra piegādi mācību procesa nodrošināšanai. Cenas un piedāvājumus lūdzam nosūtīt elektroniski uz e-pastu: kanceleja@rvt.lv, vai iesniedzot aploksnē kancelejā (Kr.Valdemāra 1c, Rīga, 221 kab.) piecu dienu laikā no sludinājuma pasludināšanas brīža. Tirgus izpētes materiālus var iesniegt brīvā formā, uzrādot ejošāko preču (sk. pielikums) vai pakalpojumu cenas, atlaides citām precēm, piedāvājumus, vai priekšlikumus, tai sk. apmaksas veidu, piegādes vai transporta izdevumus. Kontakttālrunis 29149496

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux